logo_crvena_zvezdaSKUPŠTINA U NAJKRAĆEM ROKU

Besplatan ulaz u subotu protiv FMP-a

 

Upravni odbor košarkaškog kluba Crvena zvezda održao je večeras veoma konstruktivnu sednicu na kojoj je bilo reči o pripremi vanredne Skupštine kluba. Planirano je da Skupština bude održana u najkraćem vremenskom roku. Upravni odbor će održati niz sastanaka sa ciljem da se donesu odluke neophodne za kvalitetno funkcionisanje kluba u narednom periodu.

Povezana vest:  SUPERLIGA SRBIJE, FMP izborio plasman na Jadran

Uprava kluba se, takođe, zahvalila svim poveriocima u zajedničkim naporima da se postojeći dug sanira i klub izvede iz finansijske krize.

Zaključci i odluke članova Upravnog odbora doneti su jednoglasno i pokazuju da u Upravnom odboru nema podela već samo različitih predloga i mišljenja koji se daju isključivo u cilju pronalaženja optimalnih rešenja za aktuelne probleme sa kojima se klub susreće.

Povezana vest:  Nikola Janković novi košarkaš Mega Leksa

Upravni odbor je konstatovao da sve aktivnosti treba usmeriti ka podršci prvog tima koji se nalazi pred odlučujućim mečevima.

S tim u vezi, odlučeno je da ulaz na predstojeću utakmicu koju Crvena zvezda igra protiv ekipe FMP-a u subotu od 19 časova u hali Pionir, bude slobodan.

Upravni odbor košarkaškog kluba Crvena zvezda poziva sve navijače, simpatizere i prijatelje kluba da podrže našu ekipu u jednom od najbitnijih mečeva sezone.

Povezana vest:  Zvezda izgubila od Ulma, ništa od četvrtfinala