bogdan planic

Planić: Nemamo više pravo na kiks

Mladi defanzivac Crvene zvezde Bogdan Planić, strelac pobedonosnog gola na prijateljskom meču protiv Udinezea, rekao je danas da ekipa mora da dobije sve tri utakmice do kraja jesenjeg dela prvenstva i ostane u šampionskoj trci sa Partizanom.
-Moramo pre svega na psihološkom planu da se dignemo posle remija sa Čukaričkim na Marakani. Nadam se da ćemo u tome uspeti, jer nemamo više prava na kiks. Cilj nam je da dobijemo ove tri utakmice do kraja jeseni i nadamo se nekom kiksu našeg rivala, ali pre svega je bitno da mi zabeležimo sve tri pobede – izjavio je Planić za zvanični sajt crveno-belih.
On je dodao da je počastvovan što je postigao jedini gol na oproštaju Dejana Stankovića od crveno-belog dresa i da će mu to svakako podići samopuzdanje.
-Velika nam je čast što smo deo generacije sa kojom se Stanković oprostio od fudbala. Većinom su na terenu bili klinci, oni su tek bili rođeni kad je Dejan igrao za Zvezdu i verujem da nisu ni sanjali da će jednog dana zaigrati sa njim. Osećaj je fenomenalan, čast mi je i da sam postigao pogodak na njegovom oproštaju, ali i obaveza da radimo još bolje – poručio je Planić, uz konstataciju da mu je svejedno da li igra na poziciji desnog beka, kao protiv Udinezea ili je štoper.
Zvezda narednog vikenda gostuje Radničkom iz Kragujevca, potom dočekuje OFK Beograd, a jesenji deo sezone završava utakmicom u Lučanima protiv domaće Mladosti.

Povezana vest:  Merkel ipak ide na utakmicu u Hanover