lalatovic trening

Lalatović: Trebaju nam pobede

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je danas da će njegova ekipa u predstojećoj utakmici protiv Radničkog ići na pobedu u Kragujevcu kako bi ostala u trci za titulu.
-Ne mogu da kažem da nas čeka laka utakmica, jer idemo u goste Radničkom iz Kragujevca, koji je nedavno promenio trenera. Poslednje dve utakmice su odigrali nerešeno, napravili su iznenađenje u Lučanima gde su izvukli bod. Mi smo Crvena zvezda i ne želim puno da pričam o njima. Idemo da zabeležimo pobedu jer, da bismo ostali u trci za titulu, moramo pobeđivati – rekao je Lalatović na konferenciji za novinare na stadionu Zvezde.
Fudbaleri Zvezde sutra od 13 časova u Kragujevcu igraju protiv Radničkog, utakmicu 13. kola Super lige Srbije.
-Moji igrači su orni i spremni, videlo se u prijateljskoj utakmici protiv Udinezea, ali ja sam nju zaboravio, zanima me samo utakmica protiv Radničkog. Atmosfera je fenomenalna i očekujem da se i iz nje izrodi dobra igra i nova pobeda – rekao je Lalatović.
Trener crveno-belih želi da ekipa igra kao u pripremnom periodu i na početku sezone. Zvezda je u prošlom kolu odigrala bez golova sa Čukaričkim na svom terenu i zaostaje za vodećim Partizanom četiri boda.
-Pokušavamo da ispravimo greške, što pre. Mi smo u utakmici protiv Čukaričkog stvorili nekoliko odličnih prilika, pogađali prečku I promašivali šanse sa nekoliko metara. Da smo samo jednu od tih prilika iskoristili, sada bi se pričalo kako je Zvezda dobro odigrala. Mogli smo i da budemo kažnjeni zbog promašaja, to je fudbal. Nama trebaju bodovi, trebaju nam pobede – rekao je on.
Lalatović je istakao da mu je potrebno više vremena.
-To je problem mnogih trenera, ne samo moj, od avgusta meseca barem mesec i po dana nisam imao 12 igrača na raspolaganju. To nije alibi, ali svima nama je potrebno više vremena. Siguran sam da ćemo u poslednja tri kola biti dobri kao na početku – rekao je Lalatović.
Lalatović za sutrašnju utakmicu neće moći da računa na povređenog Daniela Avramovskog i Vukana Savićevića, koji ima temperaturu.

Povezana vest:  Rikardo Sa Pintu nije više trener Zvezde