logo_crvena_zvezdaSmanjen dug Crvene zvezde

 

Poslovni direktor Crvene zvezde Đorđe Stefanović rekao je da je klub u proteklih godinu dana značajno smanjio dugovanja prema poveriocima.

On nije precizirao koliko Crvena zvezda trenutno duguje, napomenuvši da je ipak uspešno „pregurala“ proteklu sezonu što, kako je ocenio, predstavlja veliki podstrek za dalji razvoj kluba.

Fudbaleri Crvene zvezde su odlukom predsednika Vladana Lukića kažnjeni novčano zbog jučerašnjeg prvenstvenog poraza protiv BSK-a na domaćem terenu. On je poručio da svaki fudbaler mora da se bori za klupske boje, podsetivši da je Crvena zvezda nagrađivala fudbalere i kada to po pravilniku nije morala da čini, kao što ih je sada kaznila zbog sramne igre koju su prikazali protiv BSK-a.

Povezana vest:  Degenek: Imamo pravo da se nadamo

Prema najavi predsednika Crvene zvezde Vladana Lukića, prvotimci Pavle Ninkov, Dejan Lekić, Vladimir Bogdanović i Marko Blažić mogu da napuste klub ukoliko dobiju povoljan angažman. Situacija sa kapitenom Nikolom Lazetićem je još nejasna, pošto njemu ističe ugovorna obaveza nakon završetka sezone. Prema onome što je rekao Lukić, želja je Crvene zvezde da ovaj fudbaler, koji je odlično igrao u proteklom periodu, bude i dalje predvodnik generacije.

Povezana vest:  FSS i RTS produžili saradnju

Predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić izjavio je da njegov klub nastoji da ima dobre odnose sa čelnicima Fudbalskog saveza Srbije i da ne želi nijednim detaljem da ugrozi dobru atmosferu uoči početka svetskog prvenstva. On je priznao da Crvena zvezda nije uspela da dobije bolji tretman u nacionalnom savezu, ali je naveo da u njemu postoje ljudi sa kojima ima odlične odnose.

Povezana vest:  ARGENTINSKA LIGA, Estudiantes korak bliže tituli