spar rad 29112014 010Nova pobeda Jagodine, Rad neporažen u Subotici

Fudbaleri Jagodine zabeležili su drugu uzastopnu pobedu u Super ligi i prešli u gornji deo tabele, pošto su danas na svom terenu pobedili Radnički 1923 sa 2:1 u 13. kolu Super lige.
„Ćuranima“ je ovo bio drugi uzastopni trijumf i sada su došli na sedmo mesto sa 20 bodova. Kragujevački Radnički je ostao na poslednjem mestu tabele, a današnji gol mu je bio tek treći u dosadašnjem toku takmičenja.
Jagodina je povela u devetom minutu preko Dušana Martinovića, a povisila je vođstvo u 38. preko Đorđa Šušnjara.
Radnički je smanjio u 69. minutu golom Dragana Milovanovića, posle koga su se gosti rastrčali i preuzeli inicijativu, ali je bilo kasno za preokret.
Napredak je prekinuo seriju od dva uzastopna poraza, pošto je u duelu s rivalom s kojim se bori za opstanak pobedio Donji Srem sa 3:1. Kruševljani su se tako odmakli od opasne zone, pošto je niški Radnički odigrao 2:2 protiv Mladosti.
Napredak je slavio golovima Bojana Božovića u petom i 71. minutu, kao i Ibrahima Ndijajea u 80. minutu. Gol za Donji Srem postigao je Aleksandar Stanisavljević u 63. minutu.
U druga dva popodnevna meča nije bilo pobednika. Mladost je odnela
bod iz Niša, a domaći Radnički je posle 2:2 ostao u opasnoj zoni. Spartak i Rad odigrali su u Subotici 0:0, tako da su ostali pri sredini tabele.
Kasnije danas igraju se mečevi Vojvodina-Čukarički, Borac-Voždovac i Crvena zvezda-OFK Beograd, dok je meč Novi Pazar-Partizan na programu sutra.

Povezana vest:  LIGA ŠAMPIONA, Atletiko poražen u Leverkuzenu, Monako šokirao Arsenal