nenad lalatovic 147 derbi

Lalatović: Najborbeniji će igrati u Lučanima

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenada Lalatović rekao je danas da njegov tim očekuje najteže gostovanje u jesenjem delu sezone, ali da se uprkos tome nada pobedi protiv Mladosti u Lučanima.
-Predstoji nam poslednje kolo jesenjeg dela prvenstva, sigurno najteže gostovanje, Mladost igra dobro kod kuće, ima samo jedan poraz na domaćem terenu što ukazuje na oprez. Na svakom meču izgaraju na terenu i poseduju dobar kolektiv. Moji igrači moraju da daju više od maksimuma kako bi pobedili. Izvešću u ovom trenutku najborbeniji tim – rekao je Lalatović na konferenciji za medije na stadionu Marakana.
On je dodao da zbog porvreda neće igrati Rakić, Jović, Savićević i Avramovski, dok će zbog kartona odsustvovati Lazić.
-Očekujem da teren bude veoma težak, pošto je padala kiša. Neće se uživati u igri, nadam se da će se moj tim snaći u takvim uslovima i na odmor otići sa nova tri boda – rekao je Lalatović.
Trener Zvezde napomenuo je da je upravi kluba dao nekoliko imena koje bi voleo da vidi na Marakani nakon predstojećeg prelaznog roka.
Težak meč u Lučanima očekuje i Marko Grujić.
-Očekuje nas težak meč, znamo da sve ekipe igraju maksimalno protiv nas. Moramo da budemo agresivniji od protivnika i nadam se pobedi – rekao je Grujić.
Utakmica Mladost – Crevena zvezda igra se u nedelju od 13 sati u Lučanima.

Povezana vest:  34. KOLO SERIA A, Majkonov Evrogol za pobedu Intera