marko_nikolic_trener_fk_radRad želi pobedu, Kaluđerović se ne opterećuje

 

Trener Rada Marko Nikolić rekao je da njegovi fudbaleri moraju da pobede sutra Metalac u poslednjem kolu prvenstva, jer želi da se ekipa pobedom oprosti od navijača u ovoj sezoni.

-Pobeda je imperativ u duelu sa jednim od najprijatnijih iznenađenja prvenstva. Želimo da se pobedom oprostimo od navijača…Motiva je na pretek. Andrija Kaluđerović može da golovima postane najbolji strelac lige, a mi želimo da ostavimo srce na terenu – rekao je Nikolić.

Povezana vest:  KVALIFIKACIJE ZA SP 2014, Dejan Savićević: Dobar žreb!

Rad je trenutno deveti, sa bodom manje od Metalca. Pobedom bi došao na osmo mesto, a moguće je čak i sedmo, ako Javor izgubi od Hajduka u Kuli. Osnovni cilj Rada, opstanak u ligi, obezbeđen je još ranije.

-Pobeda treba da bude zahvalnica ‘Forsima’ (navijačima) za podršku koju su nam davali kada smo bili u nezavidnoj situaciji na tabeli, u zoni koja izaziva nemir i nespokojstvo – rekao je Nikolić.

Povezana vest:  Bekenbauer: Ako treba, platićemo za Nojera 50 miliona evra

Prvi strelac lige trenutno je Dragan Mrđa iz Vojvodine sa 18 postignutih golova, a drugi je Kaluđerović sa 16. Napadač Rada rekao je Beti da je svestan da može da izbije na prvo mesto, ali da se neće opterećivati.

-Glavno je da se oprostimo od publike na pravi način. Imam i ja motiv, ali neću da se opterećujem time, jer sam već mnogo postigao u sezoni. Naravno, daću sve od sebe, kao i ostali igrači – rekao je Kaluđerović.

Povezana vest:  Mančester junajted otpustio trenera Dejvida Mojsa

Dobre igre izazvale su pažnju javnosti i interesovanje drugih klubova, ali je igrač rekao da ne razmišlja o „brojnim kombinacijama“ dok se ne završi prvenstvo.