Bojana_Stefanovic_i_Bojan_MarovicPromocija kampanje „1pakovanje=1vakcina“ na mestu prodaje se uspešno nastavlja

 

Putem globalne kampanje „1 pakovanje = 1 vakcina“ Pampers nastavlja prikupljanje sredstava za UNICEF da bi se obezbedile antitetanus vakcine za potrebe majki i dece u ugroženim zemljama . Za svako kupljeno pakovanje Pampers pelena ili bebi maramica Pampers donira 0.07 US$  UNICEF-u za njihovu borbu protiv tetanusa novorođenčadi.

Povezana vest:  Bojana Ordinačev i Marina Kotevski vodile štafetu do 100000. kilometra

Promocije će u Srbiji trajati tokom maja meseca.Sada možemo duplo da pomognemo sa promocijom koja je započela danas i u „Tempu“ na Kvantaškoj pijaci prikupljanjem Pampers pakovanja i vlažnih bebi maramica sa oznakom kampanje, u posebno naznačenim kutijama. Sva prikupljena pakovanja Pampers New born, New baby i bebi maramica biće donirani početkom juna lokalnom porodilištu a antitetanus vakcine spasiće mnoge živote.

Povezana vest:  Peti Nacionalni dan borbe protiv raka dojke

Hor „Čarolija“ svečano je danas otvorio početak akcije u Tempu  sa pesmom „Život je dar“ dok su prijatelji kampanje glumica Bojana Stefanović i pevač Bojan Marović pozdravili sve prisutne i pozvali da učestvuju u ovoj humanitarnoj akciji .

Prošle nedelje na prodajnom mestu u Lilly-ju promociju  je svečano otvorila ambasadorka kampanje Ana Sofrenović , pevajući sa horom „Čarolija“.

Povezana vest:  Aleksa Jelić predstavio najnovije kolekcije brendova Esprit i Sportina