Fa Sensual_Oil

NOVI FA SENSUAL & OIL – jedinstvena mešavina tri prirodna ulja za intenzivnu negu kože

Koža je nešto najdragocenije što imamo, ali uprkos tome često se dešava da zbog svakodnevnih obaveza ne vodimo računa o njoj koliko bismo trebali. U suštini, dve od pet žena tvrdi da imaju suvu ili veoma suvu kožu. Imajući u vidu intenzivnu negu koju zahteva suva koža, Fa ove jeseni pokreće senzualnu liniju proizvoda za negu tela sa jedinstvenom kombinacijom tri prirodna hidratantna ulja koja će udovoljiti, kako telu, tako i čulima – od jutra do noći.

Povezana vest:  Povelja o zdravlju mladih - ŠTA MLADI OČEKUJU OD ZDRAVSTVENOG SISTEMA?

Dostupna u vidu gela za tuširanje, tečnog i čvrstog sapuna, Fa Sensual & Oil linija koži pruža savršen osećaj mekoće. Bilo da je u pitanju jutarnje tuširanje ili uživanje u večernjem tuširanju pre spavanja, inovativna formula koja kombinuje prirodna, negujuća ulja regeneriše umornu kožu i čini je mekanom i neodoljivo glatkom.

Fa Sensual & Oil je prva linija Fa gelova za tuširanje koja kombinuje bademovo, argan i ulje marule:

Bademovo ulje koristi se još od davnina u lečenju ekcema koji se javljaju kod suve kože. Danas predstavlja jedno od najpopularnijih ulja koje se koristi u aromaterapiji i proizvodima za ulepšavanje. Sadrži esencijalne lipide koji ublažavaju suvoću i svrab kože, pružajući neodoljiv osećaj meke kože.

Povezana vest:  Danas potpuno pomračenje Meseca

Argan ulje se dobija iz oraha koji raste na drvetu Argan, koje se može naći jedino u jugozapadnom delu Maroka. Već vekovima, berberske žene ovog regiona koristile su ovo ulje u dobijanju tradicionalnih marokanskih lekova. Argan ulje sadrži visok nivo vitamina E koji obezbeđuje zaštitu kože, umirujući i regenerišući kožu.

Ulje Marule generacijama koriste žene u Africi kao hidratantni losion za telo, kao i ulje za masažu beba. Dobijeno iz oraha koji raste na drvetu Marule, ovo ulje hidrira i intenzivno neguje, čineći da i najsuvlja i najzahtevnija koža bude mekana poput bebine.

Povezana vest:  Donacija kompanije Velefarm Sigurnoj ženskoj kući

Pored ta tri dragocena ulja, novi Fa Sensual & Oil odlikuje senzualan miris Monoi cveta, donoseći nagoveštaj raja u naše svakodnevne živote.

Dostupna od septembra 2011, nova Fa Sensual & Oil linija dizajnirana je tako da ugodi telu i čulima jedinstvenom mešavinom sastojaka – pružajući čak i veoma suvoj i zahtevnoj koži neodoljiv osećaj mekoće, a istovremeno udovoljavajući našim čulima.