fk radFUDBALERI FK RAD UČESTVOVALI NA HUMANITARNOM TURNIRU IGRAMO ZA TRAJKOVIĆE“

Humanitarni turnir u malom fudbalu održan je u balonu „Brazil“ kraj hale Pionir u nedelju. Skupljala se humanitarna pomoć za porodicu Trajković iz Vranja koju čine supružnici Đorđe i Slavica i sinovi Lazar (14), Mladen (13), Damnjan (12) i Dimitrije (10). Majka Slavica je inače bila golman reprezentacije Jugoslavije i branila je za firmu Jumko dok je Đorđe igra za lokalni klub Alfa a cela porodica se bavi fudbalom.
Na turniru su učestvovali ženski timovi Visoka ICT i predstavnice Mašinskog fakulteta kao i Brazil i Prijatelji, Kafanski prijatelji, Ringier- Kontal i Visoka ICT i fudbaleri FK Rad Nikola Maraš prvotimac tima sa Banjice i Pavle Radunović centarfor u omladinskom timu FK Rad kao i Vladimir Rakić – generalni sekretar kluba.

Povezana vest:  Stojković: Nagađalo se koliko ćemo golova da primimo

grupnaPored svesrdne pomoći prijatelja mladi Beograđanin Nikola Jovanović prodavao je svoje crteže a sav prihod od prodatih crteža biće poslat porodici Trajković. Naravno, akciji se priključio i FK Rad a prigodne poklone porodici uručio je Vladimir Rakić, generalni sekretar FK Rad.
-Ova humana manifestacija je naišla na veliki odziv i drago mi je zbog toga. Iako ih ne poznajemo mi iz Fudbalskog kluba Rad smo se odazvali jer smo prepoznali prave vrednosti ove akcije i u granicama naših mogućnosti pomogli. Kao klub koji se uvek odaziva da humano pomogne i dalje ćemo to raditi, a ko zna… Možda će upravo jedan od Trajkovića i zaigrati u našem klubu – rekao je Vladimir Rakić, generalni sekretar FK Rad.

Povezana vest:  Zlatko Nikolić: UEFA će nas isprebijati kaznama