Srpski fudbaler Luka Milivojević rekao je da je njegov tim zaslužio pobedu protiv Norveške i istako da još nije gotovo jer sledi finale baraža za Evropsko prvenstvo sa Škotskom.

„Iskreno, bilo je dosta napeto. Kad sagledamo celu utakmicu, bili smo dosta bolji od protivnika. Zaslužili smo i pre mog ulaska u igru da damo golove. Kad smo ušli Sergej i ja na 0:0, dobili smo svoje zadatke, trudili smo da maksimalno ispoštujemo. Na kraju, najbitnija je pobeda. Mislim da smo tu pobedu definitivno zaslužili, bili smo bolji od protivnika“, rekao je Milivojević.

Povezana vest:  POSEĆENOST GLEDALACA A SVETSKIM PRVENSTVIMA, Malo li je 199.000 gledalaca

Srbija se plasirala u finale baraža za Evropsko prvenstvo, pobedom u četvrtak uveče nad Norveškom u Oslu posle produžetaka rezultatom 2:1.

Fudbaleri Srbije će u finalu baraža, u novembru, igrati protiv Škotske u Beogradu.

„Nije sve gotovo čeka nas finale sa Škotskom u Beogradu“, rekao je Milivojević.

„Škotska je ekipa koja će, po meni, doći u Beograd da se brani, da proba da iskoristi svoje šanse iz kontranapada. Ostrvske ekipe igraju čvrst fudbal, dobro se brane, imaju puno igrača iza lopte. Nešto slično je bilo sa Norveškom, gde smo ih stavili u problem sa tri igrača pozadi, četiri u sredini, dva igrača iza špica… Mislim da će i Škoti slično igrati, možda će biti čak i zatvoreniji od Norveške“, dodao je on.

Povezana vest:  Ognjen Ožegović odlazi u Kinu