fernando tores italija civil

Galijani: Tores ostaje u Milanu

Potpredsednik Milana Adrijano Galijani rekao je danas da će španski napadač Fernando Tores koji je letos došao na dvogodišnju pozajmicu iz Čelsija, ostati u klubu, uprkos lošoj formi koju je pokazao od početka sezone.
-Ne verujem da će Tores otići iz kluba, iako u fudbalu ništa ne može sa sigurnošću da se predvidi – rekao je Galijani za „Skaj sports“.
Italijanska i španska štampa poslednjih dana pominju opcju povratka Toresa u madridski Atletiko, ali je trener Dijego Simeone juče odbio da komentariše tu mogućnost.
Engleska štampa, s druge strane, piše o mogućem povratku Toresa u Liverpul, gde je španski fudbaler napravio karijeru, ili čak u matični klub Čelsi.
-Tores samo nije imao sreće do sada. Imao je probleme sa povredama, a osim toga, on dolazi iz jedne potpuno drugačije lige nego što je naša, moramo da budemo strpljivi sa njim. On je važan igrač za ekipu i verovatno će se uskoro vratiti u formu – rekao je Galijani.
Španski napadač je letos potpisao ugovor o pozajmici na dve godine sa Milanom – do juna 2016, kada mu ističe i angažman u Čelsiju.
Tores je za Čelsi igrao na 172 utakmice i postigao 45 golova.

Povezana vest:  Španija ubedljiva protiv SAD u prijateljskoj utakmici