Wayne Rooney Manchester United Roma

Runi: Osam bodova nije velika prednost, možemo do titule

Kapiten Mančester Junajteda Vejn Runi rekao je danas da osam bodova zaostatka za liderom Čelsijem nije nedostižno i poručio da njegov tim može da osvoji titulu u Premijer ligi.
-Moramo da verujemo, osam bodova prednosti nije mnogo i sada nas očekuje gust raspored u kojem moramo da nastavimo pobednički niz. Imamo mnogo novih igrača i trebalo nam je vremena da se uigramo. Imamo kvalitet da se vratimo na vrh – rekao je Runi za klupski sajt.
Engleski reprezentativac pohvalio je partije golmana Davida De Hee, koji je odlično branio u pobedi nad najvećim rivalom Liverpulom (3:0).
-On je najbolji golman na svetu. De Hea se nalazi u odličnoj formi i blistava budućnost je pred njim. Od dolaska u klub nije mu bilo lako, ali sada je dokazao da je pravi je naslednik van der Sara – zaključio je Runi.
Junajted je vezao šest pobeda u nizu i nalazi se na trećem mestu na tabeli sa 31 bodom, pet manje od drugoplasiranog Sitija i osam od lidera Čelsija. U narednom kolu „Crveni đavoli“ u subotu gostuju Aston Vili.

Povezana vest:  I Jovanović na Ostrvu