aleksis sanecez

Sančes: Nisam zvezda Arsenala

Fudbaler Arsenala Aleksis Sančes rekao je danas da nije „zvezda“, već „samo još jedan igrač“ londonskog kluba. Sančes je tokom leta sa 31,8 miliona funti iz Barselone prešao u Arsenal i za londonski klub do sada je postigao 15 golova. 
-Biti ‘zvezda’ je relativna stvar i ne slažem se da sam ‘zvezda’. U ekipi imamo mnogo kvalitetnih igrača, prvoklasnih, osvajače Svetskog prvenstva sa Nemačkom i engleske i francuske reprezentativce. U toj grupi ja sam samo još jedan igrač – rekao je Sančes, preneli su britanski mediji. 
-Imao sam sreće da dobro startujem u novom klubu, ali knjigu ne objavljujete pre nego što je napišete – dodao je čileanski reprezentativac. 
Sančes je rekao da je srećan u Londonu i da je uveren da je doneo pravu odluku o transferu. 
-Kada donosite odluku, morate da budete uvereni da je pravi izbor. Ne možete znati šta bi se dogodilo da ste napravili drugačiji izbor. Za sada sam srećan u Arsenalu – rekao je on. 
-Došao sam da igram u ligi koju volim, klub je fantastičan, imam odlične saigrače, svetski poznatog trenera koji zaista brine o igračima… sve je sjajno – dodao je Aleksis. 

Povezana vest:  PLEJ OF ZA LIGU EVROPE, Rezultati revanš utakmica četvrtog kola kvalifikacija