Samir Nasri

Nasri: Pokazali smo da znamo da jurimo lidera na tabeli

Fudbaler Mančester Sitija Samir Nasri upozorio je danas Čelsi da je njegov tim navikao da juri protivnike u borbi za šampionsku titulu.
Nasri je podsetio da je Siti prošle sezone postao prvak Premijer lige, iako je dobar deo prvenstva bio u zaostatku za Arsenalom i Liverpulom.
-Ovaj klub je prošao različite situacije. Znamo da se nosimo sa pritiskom i sa druge pozicije jurimo lidera. To smo dokazali prošle sezone. Sada samo godinu dana stariji, iskusniji i mentalno jači – rekao je Nasri za sajt FIFA.
„Građani“ su u prošlom kolu odigrali nerešeno (2:2) protiv Barnlija i propustili priliku da priđu Čelsiju, koji je prethodno remizirao sa Sautemptonom – 1:1.
-Frustrirani smo zbog toga. Znali smo za Čelsijev rezultat i bila je to velika prilika da priđemo protivniku na samo bod zaostatka. Niko ne govori o 10 uzastopnih pobeda, to je nevažno. Morali smo da trijumfom kod kuće završimo godinu – dodao je Nasri.
Siti u 20. kolu Premijer lige sutra od 16 sati dočekuje Sanderlend, dok u gradskom derbiju Čelsi gostuje Totenhemu (18.30).

Povezana vest:  Juventus doveo Bonučija i Martinesa