jagodina kluj (2)

Gajin: Poznati svi rivali Jagodine na pripremama

Fudbaleri Jagodine će na pripremama u turskoj Antaliji odigrati kontrolne utakmice sa ekipama iz Ukrajine, Rumunije, Kazahstana, Poljske, Rusije, Mađarske i Kine, saopšteno je danas iz kluba. Generalni sekretar Jagodine Slavko Gajin kazao je da su poznati svi rivali na kontrolnim utakmicama na pripremama u Antaliji. 

Povezana vest:  SP BRAZIL 2014, Nemci žele da pobede za Šumahera

-Prvi susret odigraćemo 31. januara protiv ukrajinskog Volina, zatim ćemo snage odmeriti sa izuzetno jakim i kvalitetnim protivnicima iz Evrope i Azije. Ugovoreni su dueli sa rumunskim Pandurima, kazahstanskim Zetisuom, poljskim Pogonom, ruskim Rostovom, mađarskim Ujpeštom i kineskim Čangingom – rekao je Gajin.
On je ocenio da su ovi protivnici „po meri“, te da će se Jagodinci dobro pripremiti za nastavak prvenstva Super lige Srbije „u kojem su ambicije, kao i svake godine, što bolji plasman na tabeli i ulazak u finale Kupa Srbije“. 
Fudbaleri Jagodine, posle pauze, okupiće se 12.i 13. januara u Beogradu, gde će biti obavljena testiranja fizičke pripremljenosti, a odmah zatim počinju pripreme za prolećni deo šampionata. Centralni deo zimskih priprema jagodinski superligaš obaviće, po tradiciji, u Antaliji. U Tursku ekipa Sima Krunića odlazi 29. januara. 

Povezana vest:  Fudbaleri Partizana stigli u Razgrad