sasa stojanovic promo

Stojanović nova Zvezdina „sedmica“

Iskusni fudbaler sredine terena Saša Stojanović potpisao je danas jednoipogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom i obećao da će učiniti sve da crveno-beli odbrane titulu šampiona Srbije.
Stojanović, koji će uskoro proslaviti 32. rođendan svojevremeno je kao veliki talenat bio član PSV-a, ali nije se izborio za status prvotimca, pa je karijeru nastavio na Kipru i Izraelu, pre nego što se vratio u Radnički iz Niša, dok je prethodnih šest meseci igrao za rumunsku Univerzitateu iz Kluža
-Srećan sam što sam potpisao za klub kakav je Crvena zvezda. Znam da su velika očekivanja i nadam se da mogu da pomognem u osvajanju titule, što je i najveći motiv za moj dolazak. I ranije, konkretno, pre odlaska u PSV bio sam blizu Zvezde, ali je Radnički odlučio drugačije. Suđeno mi je da se posle skoro 15 godina vratim – istakao je Stojanović koji će nositi crveno-beli dres sa brojem sedam.
Vršilac dužnosti sportskog direktora Blažo Raosavljević rekao je da će klub uskoro rešiti problem oko licenciranja igrača, pošto se očekuje novac od transfera.
-Kovačević je na izlaznim vratima, više bi trebalo da se zna za dva dana kada počinju pripreme. Ista situacija je i sa Lazićem, dok je klub u pregovorima oko odlaska Darka Lazovića – izjavio je Raosavljević i ponovio da se više ne računa na doskorašnjeg kapitena Nikolu Mijailovića.
Prema njegovim rečima dosadašnji napadač Domžala DŽošua Parker pojaviće se na prozivci u četvrtak, dok će se nigerijski golgeter Gbolahan Salami priključiti ekipi sredinom januara posle reprezentativne utakmice sa Obalom Slonovače u Dubaiju.
Takođe, Raosavljević je potvrdio da Zvezda pregovara sa napadačem Zete Petrom Orlandićem.
Crveno-beli su jesenji deo šampionata završili na drugom mestu sa šest bodova manje od lidera Partizana.

Povezana vest:  Zvezda protiv Rubina, Metalista i BATE Borisova