matija nastasic

Nastasić: Nije bilo problema između mene i Pelegrinija

Srpski fudbaler Matija Nastasić rekao je danas da nije imao problema s trenerom Mančeseter sitija Manuelom Pelegrinijem i dodao da je Šalke najbolja opcija za njega u ovom trenutku. Nastasić (21) će do kraja sezone biti na pozajmici u Šalkeu, uz mogućnost da nemački klub otkupi ugovor reprezentativca Srbije od Sitija. Srpski fudbaler je za Siti poslednju utakmicu odigrao još 10. avgusta 2014. godine protiv Arsenala. 
-Ne, sve je bilo u redu – odgovor je Nastasića na pitanje Skaj sporta da li je bilo problema između njega i Pelegrinija. 
-Mislim da je ovo (prelazak u Šalke) najbolja opcija za mene… Imao sam nekoliko opcija, ali sam zajedno s agentom i Sitijem odlučio da je Šalke najbolja opcija. Sada sam na pozajmici, a na kraju sezone ćemo videti šta će se desiti – rekao je Nastasić. 
On je istakao da mu je prethodnih šest meseci bilo teško jer nije igrao. 
-Bilo mi je teško, za šest meseci nisam odigrao nijednu utakmicu. Želeo sam da odem, jer je za moju karijeru u ovom trenutku najbolje da igram što vise – rekao je Nastasić. 
Nastasić (21) je profesionalnu karijeru počeo u Partizanu, a pored Sitija u koji je došao 2012. godine, nastupao je još za Fjorentinu.

Povezana vest:  Klose završio sezonu, nastup na EP nije ugrožen