Brendan Rodgers

Rodžers razočaran, Morinjo tvrdi da Čelsi nije favorit

Trener fudbalera Liverpula Brendon Rodžers rekao je večeras da je zadovoljan igrom svog tima na meču protiv Čelsija, ali ne i rezultatom. 
-Oduševljen sam igrom, ali sam razočaran rezultatom. Zaslužili smo pobedu. Pokazali smo divan karakter. Bila je ovo velika utakmica, pokazala je da napredujemo… Ima još da se igra, biće teško u revanšu – rekao je Rodžers za Skaj sport. 
Fudbaleri Liverpula i Čelsija odigrali su večeras na Enfildu 1:1 u prvoj utakmici polufinala Liga kupa. Čelsi je poveo u 18. Minute golom Edena Azara iz jedanaesterca, a izjednačio je Rahim Sterlig u 59. minutu. 
-Nerešeno je. Nisam tužan kao posle poraza, nisam srećan kao posle pobede. Moje emocije su na sredini. Ne kažem da smo sada mi favoriti. Igra se na dve utakmice i sada je ostao još jedan meč i to na Stamford bridžu – kazao je trener Čelsija Žoze Morinjo. 
Upitan da li je spreman da napravi „nepristojnu“ ponudu i da pokuša da dovede u Čelsi kapitena Liverpula Stivena Džerarda, Morinjo je odgovorio: „Ili da ga možda dovedemo na pozajmicu? Voleo bih da Premijer liga zadrži najbolje igrača i verujem da on ima kvalitet da igra još mnogo godina“. 
Revanš meč polufinala Liga kupa između Čelsija i Liverpula na programu je 27. januara na Stamford bridžu. U drugom polufinalu sutra se sastaju Totenhem i Šefild. 

Povezana vest:  LIGA ŠAMPIONA GRUPA E, Roma u Rumuniji traži prolaz u osminu finala