mihael_balakBalakov advokat sprema tužbu protiv Boatenga

 

Majkl Beker advokat Mihaela Balaka (33), izjavio je kako priprema tužbu protiv Portsmutovog fudbalera Kevina Princa Boatenga. Beker je uveren da je Boateng namerno povredio njegovog klijenta prošle subote u finalnoj utakmici FA Kupa između Čelzija i Portsmuta i tako mu zatvorio vrata Svetskog prvenstva, budući da Balak zbog napuknuća ligamenata zgloba desne noge morati pauzirati narednih osam nedelja.

Povezana vest:  Benites: Ne možemo da pobedimo u svakoj utakmici

-Za mene, ono što je Boateng napravio nije bio samo podmukao start, već je bio sa namerom da ga povredi. Sada istražujemo sve pravne mogućnosti koje nam se otvaraju, koje bi mogle voditi do civilnih i novčanih posledica po njega – rekao je Beker.

Boateng, inače novopečeni reprezentativac Gane, koja se sa Nemačkom nalazi na SP u istoj Grupi D, već ranije se izvinuo Balaku zbog starta uz naglasak da on nije bio nameran.

Povezana vest:  Kaka odsustvuje dve nedelje zbog povrede kolena

-Bio je to zakasneli start i prilično glup. Izvinuo sam mu se dva puta na terenu i sada to činim  treći put. Zaista mi je žao, ali u njemu nije bilo zle namere – objasnio je Boateng.