spartak_ekipa_vs_dnjeparKVALIFIKACIJE ZA LIGU EVROPE

Subotičani spremni za Dnjepar

 

Spartak Zlatibor voda sinoć je krenula na put u Dnjepropetrovsk na revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope gde će u četvrtak od 19,00 odigrati utakmicu protiv Dnjepra. Posle prvog susreta subotičani imaju prednost od 2:1.

Svi igrači su spremni da stanu na raspolaganje Miranoviću osim Milankovića koji ima kartone i mora da pauzira u ovom meču. Na jučerašnjoj pres konferenciji prisutni su bili Dragan Miranović i igrači Siniša Stevanović i Vidak Bratić.

Povezana vest:  Direktor Bajerna Nerlinger: Ne vršimo pritisak na Švajnštajgera

Šef struke prvi se osvrnuo na predstojeću utakmicu:

-Jedini način da prođemo u narednu fazu takmičenja je da postignemo gol ili dva. Ne odustajemo od naše filozofije igre i nećemo braniti minimalac iz Novog Sada. Moramo dati gol i tako ćemo igrati – rekao je Dragan Miranović.

Na svog šefa nadovezao se Siniša Stevanović:

Povezana vest:  Murinjo najavio ostanak Terija i Kola

-Nadam se da će sledeće naše okupljanje u ovoj sali biti poovodom četvrtog kola kvalifikacija za Ligu Evrope i da ćemo se u avionu svi veseliti u povratki iz Ukrajine. Ekipa Dnjepra je sigurno jedna od najboljih u Ukrajini i ove sezone su siloviti startovali, imaju četiri pobede iz četiri kola sa gol razlikom 11:1. Međutim i mi se pitamo u tom meču, pronašli smo im mane u prvoj utakmici i iskoristili ne vidim razlog zašto to ne bi ponovili i u Ukrajini.

Povezana vest:  Đurovski i Luković savetovali mališane za projekat "Fudbal za prijateljstvo"

-Odigrali smo tek prvo poluvreme u utakmici sa Dnjeprom, ekipom koju respektujemo ali ih nećemo preceniti. Ne zanosimo se našom pobedom u prvom meču i znamo da je pred nama novih 90 minuta igre. Ovo nam je izvrsna prilika da pokažemo na terenu šta znamo i da se vidi koliko vredimo – istakao je Vidak Bratić jedan od najiskusnijih u redovima plavih golubova.