Mario_Balotelli_civil 

Frančesko Baloteli ponosan na sina
 
Otac reprezentativca Italije Marija Balotelija, Frančcesko, izjavio je danas da je ponosan na sina, jer je konačno počeo da igra za tim.
Baloteli junior postigao je gol i „upisao“ asistenciju u pobedi Italije protiv Poljske 2:0, a biće u reprezentaciji i za naredni meč Azura, koji u utorak na stadionu Olimpiko u Rimu dočekuju selekcije Urugvaja.
-Mario me uvek posle utakmice zove i pita za mišljenje. Ovoga puta sam mu čestitao i ocenio ga sa osam od mogućih deset poena, jer je igrao za tim – rekao je Frančesko.
Baloteli ove sezone igra mnogo bolje, a nedavno ga je i selektor Italije Chezare Prandeli pohvalio, uz konstataciju, da je tamnoputi fudbaler konačno sazreo.
-Tražio je da supruga i ja dođemo u Rim da ga vidimo. Imam 82 godine i putovanje može da predstavlja problem za mene, ali obećao sam mu da ću ga posetiti u Mančesteru. Zaslužio je – rekao je Balotelijev otac.
Frančesko i Silvija Baloteli usvojili su Marija 1993. godine pošto njegovi biološki roditelji, iseljenici iz Gane Tomas i Rouz Barvuah, nisu mogli da plaćaju njegovo lečenje.
Povezana vest:  Nove nevolje Balotelija sa policijom