Chelsea v Bradford CitySiti i Čelsi završili takmičenje u četvrtom kolu FA kupa

Fudbaleri aktuelnog šampiona Engleske Mančester sitija i vodeći timovi u Premijer ligi Čelsi, Sautempton i Totenhem završili su danas takmičenje u četvrtom kolu FA kupa.
Mančester siti izgubio je na svom terenu od drugoligaša Midlsbroa sa 0:2. Midlsbro je pobedio golovima Patrika Bamforda u 52. minutu I Kikea u 90. minutu.
Fudbaleri Čelsija izgubili su na Stamford Bridžu od trećeligaša Bredforda sa 2:4. Ekipa Žozea Morinja vodila je sa 2:0 golovima Gerija Kejhila u 20. minutu i Ramiresa u 37. minutu, a nakon toga gosti su postigli četiri gola.
Džonatan Stid smanjio je na 1:2 u 40. minutu, a izjednačio je Felipe Moraiš u 74. minutu. Endru Halidej doneo je vodjstvo trećeligašu u 81. minutu, a pobedu je obezbedio Mark Jetes u 90. minutu.
Takmičenje u četvrtom kolu završio je i Sautempton, porazom na svom terenu od Kristal Palasa sa 2:3. Ekipa Ronalda Kumana povela je u osmom minutu preko Gracijana Pelea, a izjednačio je Maruan Šamak dva minuta kasnije.
Skot Dan je autogolom u 16. minutu doneo vodjstvo Sautemptonu, a izjednačio je Jaja Sanogo u 21. minutu. Londonski tim pobedio je golom Šamaka u 38. minutu.
Fudbaleri Totenhema izgubili su na svom terenu od poslednjeplasirane ekipe u Premijer ligi Lestera sa 1:2. Domaći su poveli u 18. Minute preko Androsa Taunsenda, a Lester je golovima u završnici došao do pobede. Izjednačio je Hose Leonardo Uloa u 83. minutu, a konačan rezultat postavio je Džefri Šlap u 90. minutu.
U ostlaim utakmicama Blekburn je pobedio Svonsi sa 3:1, Vest Bromvič je sa 2:1 pobedio Birmingem, a Reding je istim rezultatom pobedio Kardif. Derbi Kaunti je pobedio Česterfild sa 2:0, dok će ponovljene utakmice igrati Preston – Šefild junajted (1:1) i Sanderlend – Fulam (0:0).

Povezana vest:  Krstić prešao iz Jagodine u Tun

PHOTO: Paul Gilham/Getty Images Sport