lazar markovic liverpul

Liverpul pobedio Totenhem, gol Markovića

Fudbaleri Liverpula savladali su večeras kod kuće ekipu Totenhema sa 3:2, a vodeći gol za „crvene“ postigao je srpski napadač Lazar Marković.
Reprezentativac Srbije, kome je ovo treći pogodak u dresu Liverpula, igrao je na Enfildu do 79. minuta, kada ga je zamenio Lalana.
Odigrana je odlična utakmica, puna tempa, lepih akcija i atraktivnih poteza, a domaćin je do važnog uspeha došao u završnici preko rezerviste Marija Balotelija, što je njegov prvi gol u Premijer ligi ove sezone.
Totenhem je dva puta stizao prednost rivala, ali je na kraju ostao praznih ruku zahvaljujući italijanskom repezentativcu, koji je bio na pravom mestu i iz blizine zatresao mrežu za vrednu pobedu Liverpula.
Arsenal je kod kuće savladao fenjeraša Lester (2:1), Hal je osvojio važne bodove u borbi za opstanak protiv Aston Vile (2:0), a Kvins Park je iznenadio u gostima Sanderlend za laku pobedu od 2:0.
Arsenal – Lester 2:1 (Koščelni 27, Volkot 41 – Kramarić 61)
Hal – Aston Vila 2:0 (Jelavić 22, N’Doje 74)
Sanderlend – Kvins Park Rendžers 0:2 (Fer 17, Zamora 45+1)
Liverpul – Totenhem 3:2 (Marković 15, Džerard 53. penal, Baloteli 83 – Kejn 26, Dembele 61)
U ostalim mečevima 25. kola sutra igraju Čelsi – Everton, Mančester Junajted – Barnli, Sautempton – Vesthem, Stouk – Mančester Siti, Kristal Palas – Njukasl i Vest Bromvič Albion – Svonsi.
Tabela: Čelsi 56 bodova, Mančester Siti 49, Sautempton i Arsenal po 45, Mančester Junajted 44, Totenhem 43, Liverpul 42, Vesthem 37, itd.

Povezana vest:  Rakić i Kovačević nakon Novog Pazara