branislav ivanovic slavlje

Ivanović: Kako dajem golove? Ne mogu da otkrijem tajnu…

Fudbaler Čelsija Branislav Ivanović rekao je danas da je njegov tim u blagoj prednosti u odnosu na Pari Sen Žermen uoči revanša osmine finala Lige šampiona u Londonu.
Čelsi je sinoć odigrao nerešeno protiv PSŽ-a na Parku prinčeva (1:1), a strelac jedinog gola za „plavce“ bio je kapiten fudbalske reprezentacije Srbije. Bio je to još samo jedan u nizu važnih pogodaka za Čelsi, ukupno 29. u dresu londonskog kluba. 
-Ovo je važan gol za tim. Odigrali smo dobro, imali veći posed lopte u prvom poluvremenu i zaslužili smo pozitivan rezultat iz prvog meča. Mislim da imamo malu psihološku prednost pred revanš, ali ne smemo da se opustimo – istakao je Ivanović.
On je pohvalio Gerija Kejhila koji mu je asistirao kod gola, a na pitanje novinara da objasni tajnu postizanja golova u važnim mečevima, Ivanović je rekao:
-Ako vam kažem više neće biti tajna.
Ivanović je rekao da očekuje težak meč u revanšu.
-Ništa se neće promeniti u našem pristupu u drugoj utakmici, to će biti veoma težak mec. PSŽ ima sjajan tim, tri napadača koji uvek mogu da postignu gol i teško je braniti se u takvim uslovima. Moraćemo da dobijemo utakmicu u Londonu – dodao je Ivanović.
Revanš meč između Čelsija i Pari Sen Žermena igra se 11. marta na Stamford Bridžu.

Povezana vest:  Boateng: Voleo bih da se vratim u Milan