murinjo press  Mike Hewitt Getty Images Sport

Morinjo: PSŽ je zaslužio da pobedi

Trener fudbalera Čelsija Žoze Morinjo ocenio je da je Pari Sen Žermen u jučerašnjem duelu bio bolji protivnik i da je zaslužio da pobedi, preneli su danas britanski mediji. 
-Prvo poluvreme je bilo naše. PSŽ nam je tada dozvolio da kontrolišemo loptu i retko su nas pritiskali, ali u drugom delu se sve to promenilo. Da budem iskren… Ako je neko zaslužio da pobedi, to je sigurno PSŽ, a ne mi – rekao je Morinjo. 
Pari Sen Žermen i Čelsi odigrali su sinoć u Parizu na stadinu Park Prinčeva nerešeno 1:1 u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona, a strelac gola za londonsku ekipu bio je srpski reprezentativac Branislav Ivanović. 
-Mislim da je 1:1 odličan rezultat, pravi pokazatelj onoga što se dešavalo na terenu. Mogu vam reći da je naš golman imao odličan nastup, imao je dve, tri odlične odbrane… Izvukli smo se – kazao je Morinjo. 
Ivanović je rekao da je njegov tim izvukao pozitivan rezultat u Parizu. 
-Mislim da je rezultat u prvoj utakmici pozitivan za nas, možda imamo psihološku prednost pre druge utakmice, ali ne možemo ni da se opustimo – istakao je Ivanović.
On je kazao da će londonski tim u revanš ući jednako motivisani kao u prvi meč. 
-Ništa se neće promeniti u našem pristupu u drugoj utakmici, to će biti veoma težak meč. Oni imaju sjajan tim i napadače koji mogu u svakoj utakmici da daju gol. Moraćemo da dobijemo utakmicu u Londonu – kazao je Ivanović. 
Revanš utakmica u Londonu između Čelsija i Pari Sen Žermena odigraće se 11. marta. 

Povezana vest:  Venger veruje da Arsenal može do titule