marco verratti

Verati: Možemo da eliminišemo Čelsi

Fudbaler Pari Sen Žermena Marko Verati ocenio je danas da njegova ekipa može da eliminiše Čelsi iz Lige šampiona i pored remija na svom stadionu.
-Mi znamo da smo jaka ekipa, kao i Čelsi. Na gostovanje na Stamford Bridž ćemo ići s namerom da pobedimo. To je jedini rezultat koji nas zanima i koji će nam omogućiti prolaz u narednu fazu. Imamo veliku priliku da načinimo iskorak – rekao je Verati, a prenosi sajt Lige šampiona.
Pari Sen Žermen i Čelsi odigrali su sinoć u Parizu na stadionu Park Prinčeva nerešeno 1:1 u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona.
-Sinoćni meč smo pripremili na dobar način. Želeli smo da čekamo Čelsi na svojoj polovini, da im ne damo prostor, jer znamo kakve napadače imaju, a onda kada dođemo u posed lopte da ih napadnemo svom snagom. Mislim da smo stvorili dosta prilika, ali nismo ih iskoristili – rekao je Verati.
-Drago mi je što se ekipa posle primljenog gola vratila u meč, što smo se uzdigli – dodao je on.
Trener PSŽ-a Loran Blan rekao je da će njegova ekipa u revanšu morati da „diktira tempo i da se brani inteligentno“.
-Razgovarao sam sa (Žozeom) Morinjom i pričali smo o našim ciljevima ove sezone. On mi je bez šale rekao da PSŽ ove sezone može da osvoji sve trofeje – rekao je Blan.
Revanš utakmica u Londonu između Čelsija i Pari Sen Žermena odigraće se 11. marta.

Povezana vest:  ITALIJANSKA LIGA, Rezultati utakmica 27. kola Serije A i tabela