Suarez adidas f50Najbolji se ne boje „hejta“

U najpoznatijim adidas kopačkama širom sveta, adizero f50, najveći golgeteri su postizali brojne uspehe, nezaboravne driblinge, šuteve, asistencije, golove i pobede! Kampanja „There Will Be Haters“ ukazuje na činjenicu da neki od najboljih fudbalera današnjice, pored fanova, imaju i brojne hejtere koji im ne praštaju uspeh na terenu.
Ove sezone, u unapređenom modelu čuvenih adizero f50, u nove izazove zakoračiće Luis Suarez, James Rodriguez, Gareth Bale, Diego Costa, Robin Van Persie, Arjen Robben, Alvaro Negredo i Edinson Cavani!
Inspirisan patikama za sprint, novi model osvaja ne samo svojim tehnološkim performansama, već i modernim dizajnom. Materijal je pogodan za sve vremenske uslove, a kopačka je namenjena igračima koji su neustrašivi, brzi, imaju energiju, agilnost i kontrolu na terenu.
Pomenutim napadačima pobede su zagarantovane ali i „hejt“ protivničkog tima i navijača na tribinama. Ipak, iako znaju da im hejteri talenat i golove neće oprostiti, uzdignute glave i sa još većom željom nastavljaju da pomeraju svoje granice i trude se u inat njima da budu još bolji.
Hejt koji osećaju fudbaleri, osećaju i svi oni koji su u nečemu uspešni, bolji ili drugačiji. Zato je adidas odlučio da nagradi one koji se trude da budu najbolji u tome što rade. Nova adizero f50 je konačno stigla u „Đak“ radnje, a za sve ljubitelje fudbala koji od 20. februara kupe baš ovaj model, adidas je pripremio specijalno iznenađenje. Najbržih 500 kupaca u 2o prodavnica sportske opreme „Đak“ dobiće na poklon ekskluzivne slušalice pravljene samo za ovu priliku. Nove poklone osvojiće i najmaštovitiji fanovi koji naprave fotografiju u „hejt“ pozi sa novim kopačkama i slušalicama. Sliku treba da postave kao cover sliku na svom Facebook profilu sa haštagovima #therewillbehaters i #serbia i podele je sa prijateljima. Pet „najopasnijih“ fotografija osvojiće adidas loptu.

Povezana vest:  ENGLESKA LIGA, Rezultati 30. kola i tabela Premijer lige