logo_biserBiser sir, zvanični sir fudbalske reprezentacije Srbije, na Sajmu fudbala!

 

 

Treći Sajam fudbala održaće se od 21. do 23. maja 2010, u trajanju od tri dana, u prostoru BELEXPO Centra,  na oko 3.000m2.  Biser sir, kao jedan od sponzora fudbalske reprezentacije Srbije, predstaviće svoju akciju “Biser klopaj, Orlove sklapaj” zanimljivim igrama i degustacijom svojih Biser sireva. Organizovaće  MLADI ORLOVI face painting i fudbal na slamčicu! Najmlađi posetioci sajma dobiće na poklon brojne proizvode. U subotu u podne održaće se kvalifikacije za BISER Soccerbox turnir a u nedelju u 14 časova finale i proglašenje pobednika.

Povezana vest:  Forlan se vraća u Penjarol

 

Biser sir je već spremio iznenađenje za sve svoje ljubitelje koji su uzbuđeni zbog Svetskog prvenstva u fudbalu i koji će navijati za Orlove. U periodu do 30. juna, mali i veliki navijači lako mogu složiti fotografije fudbalske reprezentacije Srbije jer ih u Biser sirevima čeka svih potrebnih 12 delova. Na poleđini svih kartica Biser otkriva po jednu tajnu našeg fudbala.  Akcija BISER klopaj, ORLOVE sklapaj! obuhvata: Biser Kačkavalje, Biser Trapist, Biser Feta sir, Biser Banatski sir , Biser Pizza Mozzarelle, Biser Edamer, Biser Gauda, Biser Tost Topi, Biser Sendvič sir i Biser Trougliće u sva tri ukusa  (šunka, pečurke, natur). Članovi Biser sir strane na Facebooku moći će da razmenjuju puzzle kartice koje im nedostaju sa vršnjacima iz cele Srbije.

Povezana vest:  Stanojević: Svaki naredni kiks nas udaljava od titule

 

Cilj Sajma fudbala jeste da se mladima Beograda i Srbije ukaže na to da je sport nezaobilazni deo naše svakodnevice i da im pruži inspirativni uvid u sve oblasti sporta na svež i jasan način kroz popularizaciju fudbala – najvažnije sporedne stvari na svetu.

 

Radno vreme Sajma fudbala: u petak od 12 do 18 časova, u subotu i nedelju od 10 do 18 časova.

Povezana vest:  Kirovski i Kaluđerović zadovoljni pobedom