simo krunic

Krunić: Teško protiv Radničkog iz Niša

Trener fudbalera Jagodine Simo Krunić rekao je danas da očekuje tešku utakmicu protiv Radničkog u 18. kolu Super lige Srbije i ocenio da je niška ekipa u prva dva kola prolećnog dela šampionata pokazala koliko je ozbiljna. 
-Mislim da će biti jako težak teren u subotu, jer su najavili kišu. Ali, biće teško i nama i njima. Radnički je pokazao da je ozbiljna ekipa, razlikuje se i po igri i po kvalitetu, ali i po rezultatima od jesenjeg dela prvenstva – rekao je Krunić na konferenciji za novinare u Jagodini. 
-Imali su dva najteža protivnika u prva dva kola. Ni Crvena zvezda ni Partizan nisu uspeli da ih pobede. To pokazuje da je Radnički ozbiljna ekipa i nama će teško biti u Nišu – rekao je Krunić. 
On je istakao da njegova ekipa ima adute i da je to ekipa koja uvek daje sve od sebe, što se videlo u poslednje dve utakmice. 
-Moramo da se motivišemo i pokušamo da ostvarimo povoljan rezultat u Nišu – ocenio je Krunić. 
Trener Jagodine je kazao da njegova ekipa ima kadrovskih problema. 

Povezana vest:  Milanović: Da iskoristimo slabosti Pazara

-Protiv Zvezde je bilo dosta bolesnih igrača, ali zbog važnosti utakmice nismo pričali o tome. Vuk Mitošević je kažnjen. Neki igrači su bolesni, a neki imaju sitne povrede – rekao je Krunić. 
I fudbaler Jagodine Milan Đurić očekuje tešku utakmicu protiv Radničkog, ekipe koja je u prva dva kola osvojila dva boda protiv Crvene zvezde i Partizana. 
-Radnički je čvrsta i disciplinovana ekipa. Mi smo ih dobroanalizirali i daćemo sve od sebe da se iz Niša vratimo sa povoljnim  rezultatom – kazao je Đurić. 
Jagodina u 18. kolu Super lige Srbije igra u subotu u Nišu sa Radničkim. Početak utakmice je u 13.30. 

Povezana vest:  Otkazana konferencija Valensije, Đukić pred otkazom