mihajlovic portretMihajlović: Eto će tek praviti razliku u Italiji

Trener Sampdorije Siniša Mihajlović rekao je danas da je ga raduje dobra partija i gol Samjuela Etoa u pobedi nad Kaljarijem (2:0) i poručio da od njega ima još veća očekivanja.
-Ne volim previše da pričam o pojedincima, ali Eto je bio sjajan. On je veliki šampion i siguran sam da će praviti razliku u Seriji A. Imao je težak početak u Sampdoriji, ali sada igra sve bolje. Odigrali smo dobar meč protiv organizovanog protivnika i zadovoljan sam zbog toga – rekao je Mihajlović za Skaj Italija.
Srpski trener osvrnuo se i na incident kada je Eto odbio da odradi drugi trening tima u jednom danu kao kaznu posle poraza od Torina, posle čega je postojala mogućnost da Kamerunac napusti Sampdoriju.
-Bilo je potrebno vreme da bismo se razumeli jer obojica imamo jake karaktere. Eto se postepeno vraća u formu i potvrđuje zašto je doveden – zaključio je nekadašnji selektor Srbije.
Eto je u ekipu iz Đenove došao u januarskom prelaznom roku, a prethodno je igrao za Majorku, Espanjol, madridski Real, Barselonu, Inter, Anži, Čelsi i Everton.

Povezana vest:  Barselona i Mesi počeli pregovore o produžetku ugovora