cristiano_ronaldoSP JUŽNA AFRIKA 2010

Runi, Kristijano Ronaldo, Drogba…

Spektakularna reklama Najka za Svetsko prvenstvo

 

Prošle nedelje prikazan je samo deo reklame kompanije Najk (NIKE) ista se pojavila na Ju Tjubu (You Tube) i dostupna je reklama, kako bi rekli, u celosti. Fenomenalna film, dostojan Oskara, koja će se pojaviti na malim ekranima na sutrašnjem finalu Lige šampiona.

Povezana vest:  Blater i zvanično najavio kandidaturu za peti mandat

Dovoljno je reći SPEKTAKULARNO I SVAKA ČAST.

Kampanja na globalnom nivou, što se baš i ne može reći za ovaj deo koji pokriva Srbiju, fenomenalno je odrađena. U spotu se pojavljuje krem svetskih fudbalera, bez srpskih majstora lopte – Vejn Runi, Kristijano Ronaldo, Fabio Kanavaro,  Didijer Drogba, Landon Donovan i dok je režiju potpisao Alehandro Inaritu, režiser filmskih hitova „21 Grams“ i „Babel“.

Povezana vest:  Van Persi srušio Liverpul na Enfildu

Reklama pod nazivom „Write the Future (Ispiši budućnost)“ prati priču ovih fudbalera, uključujući i Ronaldinja koji se neće naći na SP, i pokazuje kako jedan potez može voditi ka uspehu i statuama, slavom i gostovanjima u popularnom crtanom filmu „The Simpsons“ ili može završiti debaklom poput onoga gde Vejn Runi završava u prikolici, negde u Engleskoj, debeo i zarastao u bradu i brkove.

Povezana vest:  Vojvodina čeka Zvezdu, Partizan domaćin Donjem Sremu

Uživajte!

SPOT MOŽETE POGLEDATI OVDE