anceloti press

Ančeloti: Ne mogu da izostavim trio Benzema, Bejl i Ronaldo

Trener fudbalera Real Madrida Karlo Ančeloti rekao je danas da ne postoji mogućnost da iz startne postave za meč sa Šalkeom izostavi Gereta Bejla, Karima Benzemu I Kristijana Ronalda. Trio, koji je u javnosti poznat pod nazivom „BBC“, po rečima Ančelotija, predstavlja okosnicu „kraljevskog kluba“. 
-Dok god su oni spremni, nema pregovora o njihovom mestu, šanse da će neko izostati iz startnih 11, jer su oni mnogo toga dali klubu. Verujem u njih, a oni nam, bez sumnje, daju naš identitet. Generalno smo u padu forme, a to se ne odnosi samo na njih trojicu. U ovom trenutku ekipa ne pomaže mnogo napadačima – rekao je Ančeloti. 
Trio „BBC“ se poslednjih dana našao na udaru kritika javnosti, zbog pada u formi i neefikasnosti. Na pitanje novinara da li bi Bejl trebalo da bude izostavljen iz ekipe, jer na osam utakmica nije postigao gol, Ančeloti je kazao da bi onda morao da promeni ceo tim. 
-Onda bih morao da promenim ceo tim… Benzemu, Kristijana, igrače na sredini terena. Moram da napravim generalnu procenu šta je dobro za tim. Mislim da Bejl nije zadovoljan kako igra, ali on to razume I pokušava da bude bolji – kazao je Ančeloti. 
Real je 18. februara u Gelzenkirhenu pobedio Šalke sa 2:0 u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona. Kraljevski klub će na stadionu Santjago Bernabeu sutra od 20.45 dočekati Šalke u revanš meču osmine finala. 

Povezana vest:  Navijači i policija ispred stadiona u Humskoj