vinsente del boske

Del Boske: Potrebna nam je pomoć navijača

Selektor fudbalske reprezentacije Španije Visente del Boske pozvao je danas navijače da podrže nacionalni tim u borbi za plasman na Evropsko prvenstvo 2016. godine.
Španija se trenutno sa devet bodova nalazi na deobi drugog mesta grupe C sa Ukrajinom, koju će dočekati 27. marta na stadionu Ramon Sančez Pishuan u Sevilji.
-Ovo je veoma važna utakmica za nas, igamo sa protivnikom koji može da se plasira u Francusku. Ako želimo da se kvalifikujemo, biće nam potrebna podrška, ne samo Andaluzije, već cele Španije. Siguran sam da smo zaslužili lep doček – rekao je Del Boske na konferenciji za novinare u Sevilji.
On je svoje igrače pozvao na oprez, jer je prošlo dosta vremena od poslednje takmičarske utakmice u dresu reprezentacije.
-Moramo da se setimo svih lepih trenutaka i odbranimo trofej sledeće godine. Ukrajina ima snažan tim, tipičan su predstavnik istočno-evropskih ekipa, poznajemo ih dobro i svesni smo da mogu da budu nezgodan protivnik. Svaka naša neredna utakmica biće veoma važna – rekao je Del Boske.
U grupi C vodi Slovačka sa maksimalnih 12 bodova posle četiri odigrane utakmice.

Povezana vest:  Ausilio: Ne pregovaramo sa Mihajlovićem