anceloti press

„Marka“: Anćeloti ide, u slučaju poraza na Kamp Nou

Trener aktuelnog šampiona Evrope madridskog Reala Karlo Anćeloti mogao bi da broji poslednje dane na klupi, u slucaju da njegov tim izgubi od Barselone 22. marta, tvrdi španska „Marka“.
„Ultimatum Anćelotiju“, glasi naslov u španskom listu koji navodi da je predsednik „kraljevskog kluba“ Florentno Perez spreman da da otkaz italijanskom strucnjaku, u slučaju poraza protiv večitog rivala.
„Kamp Nou će biti test za Anćelotija:“, ističe „Marka“ i dodaje da Anćeloti ima sve manji kredit u klubu, narocito pošto su Madriđani kroz iglene uši prošli u četvrtfinale Lige šampiona.
„Ukoliko smo pre samo nekoliko dana govorili o sigurnom ostanku Anćelotija u Realu, da je pao protiv Šalkea, sada ne bi bio na klupi“ , ističe „Marka“, podsećajući na utakmicu u Madridu koja je završena porazom Reala od 4:3, koji je ukupnim boljim rezultatom od 5:4 prošao dalje.
Španski list ipak, zaključuje da u upravi Reala veruju u sposobnost trenera i tima da protiv Barselone ostvare 22. pobedu, naravno. ukoliko pre toga zabeleže i 21. protiv Levantea, u nedelju.

Povezana vest:  Slobodan Veselinović opet sudi derbi