simo krunic

Krunić: Razmišljamo da odložimo meč protiv Vojvodine

Trener Jagodine Simo Krunić rekao je danas da postoji mogućnost da klub zatraži odlaganje utakmice protiv Vojvodine u 19. kolu Superlige jer je dosta fudbalera obolelo od gripa.
-Utakimica protiv Vojvodine dolazi u nezgodnom trenutku zato što imamo dosta bolesnih igrača od gripa i razmišljamo da zatražimo odlaganje utakmice. Videćemo kakvo će biti zdravstveno stanje igrača i konsultovaćemo nadležne institucije da vidimo šta je neophodno da uradimo – rekao je Krunić na konferenciji za medije.
On je istakao da pet ili šest igrača ima prehladu, a dodatan problem ekipi prave suspenzije Danijela Mihajlovića i Vuka Mitoševića.
-Nekima je bolje, dok su se drugi tek prehladili. Imamo obolelih igrača u svim linijama. a pokušaćemo na sve načine da odigramo utakmicu – rekao je Krunić.
Krunić je Vojvodina ima kvalitetan tim, koji će se do kraja sezone boriti za vrh tabele.
-Vojvodina ima odlične mlade igrače, pogotovo je opasna na svom terenu. Oni su favoriti ali mi se ne bojimo nikoga. Verujem u svoje igrače i svi koji budu igrali u Novom Sadu daće svoj makisimum. Težak smo protivnik za svakoga. Zbog bolesti imaćemo dosta izmena, ali pokušaćemo da odigramo čvrsto i borbeno – izjavio je Krunić.
Fudbaler Danijel Gašić rekao je da očekuje izuzetno teško gostovanje, ali da je ekipa veoma motivisana da ostvari povoljan rezultat.
-Imamo kadrovskih problema, ali do sada nigde nismo išli sa belom zastavom. Idemo i u Novi Sad da pružimo dobru partiju i ostanemo neporaženi – istakao je Gašić.
Utakmica 19. kola Superlige između Vojvodine i Jagodina igra se u subotu od 14 sati.

Povezana vest:  Inter oteo Alvareza Arsenalu