jelensuperliga logo

Utakmica između Jagodine i Vojvodine upitna zbog gripa

Trener Jagodine Simo Krunić rekao je danas da nekoliko njegovih fudbalera ima grip, zbog čega postoji mogućnost da se traži odlaganje utakmice sa Vojvodinom. 
-Utakmica sa Vojvodinom dolazi u nezgodnom trenutku za nas jer imamo mnogo bolesnih igrača od gripa. Videćemo kako će biti zdravstveno stanje i da li ćemo tražiti odlaganje utakmice. Nadamo se da ćemo igrati, ali postoji mogućnost odlaganja – rekao je Krunić novinarima u Jagodini. 
Utakmica između Vojvodine i Jagodine trebalo bi da se igra u subotu u Novom Sadu, u 19. kolu Super lige Srbije. Krunić je istakao da će svi koji budu igrali u Novom Sadu dati svoj maksimum. 
-Težak smo protivnik. Pokušaćemo da u Novom Sadu odigramo čvrsto iborbeno, da neki igrači, koji će prvi put da nastupe, daju doprinos  ekipi i pokažu borbenost svih 90 minuta. Rezultat zavisi od mnogo stvari – ocenio je Krunić. 
On je kazao da je Vojvodina favorit, ali da se Jagodina ne boji. Fudbaler Jagodine Danijel Gašić je rekao da ih njegovu ekipu čeka teško gostovanje u Novom Sadu. 
-Imamo motiva, želje, snage i volje. Imamo nekih kadrovskih problema zbog bolesti i suspenzija, ali nikad nismo išli sa belom zastavom, tako da se nadam povoljnom rezultatu. Očekujem da pružimo što bolju partiju i da ostanemo neporaženi – rekao je Gašić. 
Utakmica je zakazana za subotu u 14.00 na stadionu Karađorđe. 

Povezana vest:  Matić: Fabregas donosi trofeje