Hyundai_busSP JUŽNA AFRIKA

 

Slogan „Igramo srcem, vodimo osmehom“ će krasiti autobus reprezentacije Srbije

 

„Igramo srcem, vodimo osmehom“ je slogan koji će biti ispisan na autobusu reprezentacije Srbije koji će prevoziti naše fudbalere u toku Svetskog prvenstva u Južnoj Africi. Autor pobedničkog slogana je Aleksandra Vasiljević koja je osvojila nagradu za najlepši slogan – automobil i10.

Hyundai Motor Company zvanični partner Svetskog prvenstva u fudbalu 2010. godine organizovao je širom sveta nagradni konkurs pod nazivom „Navijaj uz Hyundai“ („Be there with Hyundai“). Nagradni konkurs je organizovan u 32 zemlje čije su se reprezentacije plasirale za učešće na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi. U glasanju za ovaj nagradni konkurs je učestvovalo 52.000 navijača širom sveta. Pobednički slogan svake od zemalja učesnica će biti ispisan na autobusu koji će prevoziti nacionalni tim te zemlje tokom Svetskog prvenstva u Južnoj Africi.

Povezana vest:  FIFA i na dnevnom redu samita G7 u Nemačkoj?

Od svih prijavljenih slogana u Srbiji 5 najboljih je birala komisija Hyundai Auto Beograda, a 2 slogana za najuži izbor birao je Hyundai Motor Company. Pobednik je autor jednog od ova 2 slogana koji je u javnom glasanju na web site-u Hyundai FIFA World Cup sakupio najveći broj glasova. Pored glavne nagrade, automobila i10, biće dodeljeno i 8 utešnih nagrada, 3 boravka za 2 osobe u hotelu Marita u Portorožu i 5 uređaja iPOD Nano.

Povezana vest:  Babović: Partizan je jedina svetla tačka Srbije u Evropi

Nagradni konkurs „Navijaj uz Hyundai“ („Be there with Hyundai“) organizovan je i za ranija Svetska prvenstva i stekao je reputaciju jednog od najuspešnijih marketinških programa tokom FIFA World Cup-a 2006. godine u Nemačkoj. U saradnji sa FIFA timom nagradni konkurs je ponovo sproveden za Svetsko prvenstvo u fudbalu koje će se u junu i julu ove godine održati u Južnoj Africi.

Povezana vest:  Vojvodina prekida pripreme u Budvi zbog lošeg vremena

Hyundai Motor Company sponzoriše najveće fudbalske sportske događaje i to Evropska prvenstva u fudbalu od 2000. god. i Svetska prvenstva u fudbalu od 2002. god. Ugovor o sponzorisanju ovih događaja je potpisan do 2014. god.