cukaricki slavlje

Čukarički: Favoriti smo, želimo da se iskupimo

Fudbaler Čukaričkog Nikola Stojiljković rekao je danas da će njegova ekipa u polufinalu Kupa Srbije protiv Voždovca pokušati da se iskupi za remi protiv te ekipe prošlom kolu Super lige Srbije. Čukarički i Voždovac igrali su bez golova u 19. kolu Super lige Srbije, a te dve ekipe sastaju se ponovo u sredu, 18. marta na stadionu na Banovom brdu u prvoj polufinalnoj utakmici Kupa Srbije. 
-Voždovac je na dnu tabele i imaju veliki pritisak jer se bore za opstanak. U subotu su igrali čvrsto, kao i mi. Utakmica se vodila na sredini terena u jakim duelima. Da smo pobedili vratili bismo se na stari niz, a sad imamo priliku da se iskupimo. Idemo dalje, imamo jaku želju za uspehom. Radujem se svemu što nas čeka u narednim danima – rekao je Stojiljković za sajt kluba. 
Vezni igrač Čukaričkog Andrija Pavlović kazao je da je njegova ekipa favorit u predstojećem meču.
-Ostaje žal (zbog remija), ali okrećemo se sledećoj utakmici. Kup je najbitnija stvar, sad treba da pobedimo. Favoriti smo i toga ne treba da se bojimo – naveo je Pavlović. 
Napadač Čukaričkog Staniša Mandić rekao je da, takođe, nije zadovoljan prethodnom utakmicom protiv Voždovca. 
-U sredu neka pobedi bolji – dodao je Mandić. 
Utakmica Kupa Srbije između Čukaričkog i Voždovca igra se u sredu od 16.00.  Ulaz na istočnu tribinu stadiona na Banovom Brdu biće besplatan, a ulaznice za zapadnu tribinu koštaće 300 dinara i prodavaće se na dan meča na stadionu. 

Povezana vest:  Novo pojačanje Zvezde Eli Babalj doputovao u Beograd