Messi 1Maradona: Ne treba strahovati za Mesija, sudar nije bio ozbiljan

 

Svetom je u petak uveče prostrujala vest zbog koje je cela Argentina dovedena pred napad panike. Naime, na treningu reprezentacije se povredio Lajonel Mesi.

Najbolji svetski fudbaler se, odrađujući trening, žestoko sudario sa kolegom Havijerom Maskeranom, a deblji kraj u tom duelu izvukao je igrač Barcelone, koji je jedno vreme ležao, a potom uz šepanje napustio teren.

Povezana vest:  Peres: Ronaldo ostaje do kraja karijere u Realu

Najtamnije prognoze odmah su dovele u pitanju njegovo zdravstveno stanje, ali vrlo brzo su svi „gaučosi“ mogli odahnuti.

-Strah je bio daleko veći nego što je trebao biti. Naravno, svi smo se uplašili, ja takođe, ali na sreću stvar nije ozbiljna – izreferirao je selektor Argentine Dijego Maradona.

-Bio sam im okrenut leđima kada se to dogodilo. Nisam vidio duel, ali izgleda su se nešto jače sudarili kolenima. Mesi je prošao gore, ali ozbiljnih oštećenja nema. Evo, ako bude želeo igrati već u ponedjeljak protiv Kanade može istrčati na teren. Lekari su rekli da nema prepreke za to, ali pitaću Mesija želi li to ili će uzeti još koji dan pauze. Ma, jedino je bitno da je sa njim sve u redu – završio je selektor jednog od favorita predstojećeg Svetskog prvenstva na jugu Afrike.

Povezana vest:  Karadžić: FS Italije odgovoran, neka se igra derbi