mladen dodic jag kluj

Krunić: Jagodina poštuje Partizan, ali ga se ne boji

Trener fudbalera Jagodine Simo Krunić rekao je danas da njegova ekipa poštuje Partizan, ali da ga se ne boji i dodao da će tim u polufinala Kupa Srbije „pružiti svoj maksimum“. 
-Pokušaćemo da obe utakmice odradimo što je najbolje moguće. Nemamo sve igrače na raspolaganju zbog stanja u našem klubu, ali svi koji budu igrali daće svoj maksimum. Ovo je mnogo bitna utakmica za nas i normalno je da je bitan rezultat prve utakmice koja će dati neke smernice drugoj – rekao je Krunić novinarima u Jagodini. 
Pokušaćemo da igramo kao da je jedna (utakmica), nećemo razmišljati o revanšu“, kazao je on i dodao da bi bio najsrećniji da njegov tim izađe neporažen. 
Fudbaleri Partizana dočekaće sutra od 18.00 u Beogradu Jagodinu u prvoj utakmici polufinala Kupa Srbije. 
-Respektujemo Partizan, ali ih se ne bojimo. Nije pritisak da nešto moramo da uradimo već hoćemo da igramo i nadigravamo se sa Partizanom. Nećemo da se branimo, pokušaćemo da igramo otvorene utakmice, da se nadigravamo. U svakom momentu, kada nam se ukaže prilika, pokušaćemo da napadnemo Partizan – objasnio je Krunić. 
Fudbaler Jagodine Aleksandar Živanović rekao je da su kup takmičenja specifična, jer ne mora uvek da prođe bolji već onaj koji ima više sreće. 
-Partizan je favorit, ali mi idemo u dobrom raspoloženju posle naše ubedljive pobede protiv Vojvodine. Verujem u naš kvalitet. Možda ćemo ponoviti uspeh iz prethodne dve godine i da treću godinu uzastopno igramo finale – rekao je Živanović. 
Revanš utakmica polufinala Kupa Srbije igraće se 8. aprlia u Jagodini. 

Povezana vest:  Grčka reprezentacija iz 2004. najbolji tim decenije