vladan milojevic trener cukaricki

Milojević: Šanse su 50:50, verujem u moj tim

Trener fudbalera Čukaričkog Vladan Milojević rekao je danas da Voždovac i njegov tim imaju pođednake šanse u polufinalu Kupa Srbije.
-Kup je sasvim drugo takmičenje. Povlači se po novinama priča o šansama i moje mišljenje je da su one 50:50. Nismo se ništa specijalno pripremali, momci su spremni i mislim da će utakmica da se razlikuje od prethodne prvenstvene – rekao je Milojević na konferenciji za novinare na stadionu na Banovom brdu.
Milojević je istakao da ne razmišlja o utakmici protiv Partizana u Superligi predstojećeg vikenda, jer je potpuno fokusairan na duel sa Voždovcem.
-Svi igrači su spremni i koga god da stavim daće svoj maksimum. Kad jednom pokažeš kvalitet nema nazad. Moji igrači generalno nisu skroz svesni koliko verujem u njih.
Fudbaleri Čukaričkog braća Srnić, Slavoljub i Dragoljub, poručili su da očekuju povoljan rezultat u prvom meču polufinala najmasovnijeg takmičenja.
Biće teška utakmica, sasvim drugačija nego u prvenstvu. Pobediće onaj ko bude više želeo, a potrudićemo se da to budemo mi – rekao je Slavoljub Srnić.
-Voždovac je dokazao da je dobra ekipa, ali verujem da će igrati finale. Nemamo pritisak i ne bi trebalo da ga imamo, ali očekivanja su da prođemo – rekao je Dragoljub Srnić.
Prva polufinalna utakmica Kupa Srbije između Čukaričkog i Voždovca igra se sutra od 16 sati na stadionu na Banovom brdu.

Povezana vest:  Masovna tuča navijača Dinama i Hajduka, ima povređenih