milovanovic lucani pred PartizanMilovanović: Očekujemo težak susret sa Pazarcima
 
Trener fudbalera Mladosti Nenad Milovanović ocenio je danas da njegov tim očekuje težak susret protiv ekipe Novog Pazara, u 20. kolu Superlige Srbije.
Ujedno je izrazio nadu da će njegovi igrači biti disciplinovani, kako bi sprečili pas-igru protivnika i iz kontranapada stvorili što više šansi pred golom protivnika.
-Neophodno je da odigramo utakmicu sa puno koncentracije, sprečimo pas-igru protivnika, razvijamo kontre i polukontre, kako bismo stvorili što više prilika pred golom Zečevića –  kazao je Milovanović.
Trener Mladosti smatra da su Pazarci odličan tim koji predvodi vrhunski strucnjak iz čijih izjava „provejavaju evropske ambicije“, o čemu, kako je naveo, govore njihovi rezultati.
-Oni su ekipa koja želi da se nadigrava, a od novih igrača izdvojio bih Radivojevića koji je nekada igrao u Lučanima, Kecapa, Mijića. Takođe, poseduju čvrstu odbranu na čelu sa Tintorom i Đokićem – rekao je Milovanović.
Prvotimac Lučanaca Ivan Pešić složio se sa svojim trenerom, ali smatra da, ukoliko on i saigrači daju sve od sebe, mogu da osvoje tri značajna boda.
-Novi Pazar je kvalitetan rival, međutim, mislim da možemo do trijumfa pod uslovom da pružimo maksimum na terenu. Tri boda bi nam mnogo značila u nastavku prvenstva, pa pozivam publiku da dođe da nas podrži – poručio je Pešić.
Utakmica između Mladosti i Novog Pazara igra se u Lučanima u subotu od 14.30 sati.
Lučanci su deveti na tabeli sa 23 boda, dok ekipa Novog Pazara zauzima petu poziciju sa 27.
Povezana vest:  EP FRANCUSKA 2016, Čačić: Portugal nas se s razlogom plaši