bogicevic

Bogićević: OFK Beograd dobar tim, ali možemo do bodova

Trener fudbalera čačanskog Borca Bogić Bogićević ocenio je danas da njegovu ekipu očekuje težak meč protiv OFK Beograda na Karaburmi i istakao da su, uprkos plasmanu na tabeli, iznenađenja moguća.
Beograđani trenutno zauzimaju sedmu poziciju na tabeli sa 26 bodova, dok Čačani imaju šest manje na 12. mestu.
-Očekuje nas još jedna u nizu važnih utakmica. Beograđani uglavnom osvajaju bodove kod kuće. Oni su mlada i dobro organizovana ekipa, međutim, uz dobro isplaniranu igru možemo do veoma važnih bodova – rekao je Bogićević medijima.
Šef struke Borca očekuje da će njegov tim nastaviti seriju dobrih igara i rezultata, budući da je u prolećnom delu prvenstva čačanski superligaš iz četiri kola osvojio sedam bodova.
-Nadam se da će igrače to motivisati kako bismo ostvarili dobar rezultat na Karaburmi – smatra Bogićević.
Govoreći o igračkom kadru, on je rekao da su pod znakom pitanja zbog povrede i bolesti Krunić i Milojević, dok su Petrić i Milojević već duže vreme odsutni.
Defanzivac Borca, Lazar Obradović navodi da je atmosfera u ekipi na visokom nivou i želi da u duelu protiv OFK-a njegov tim pokaže da dosadašnji rezultati nisu slučajni.
-Svesni smo kvaliteta koji posedujemo i nadam se da ćemo to potvrditi na Karaburmi gde očekujem da ostanemo neporaženi – naveo je Obradović.
Utakmica 20. kola Superlige između OFK Beograda i Borca igra se sutra od 14.30 sati na Karaburmi.

Povezana vest:  Sergeju od Lacija ukupno 20 miliona za novi ugovor