lalatovic ljut
Lalatović: Napredak bolji nego što pokazuje tabela
 
Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je danas da predstojeći rival Napredak ima znatno kvalitetniji tim, nego što to pokazuje pozicija na tabeli, ali da očekuje sigurnu pobedu.
-Igramo na našdem stadionu, atmosfera u ekipi je sjajna, dobro smo trenirali, želimo da odigramo bolje nego u prethodnom meču. Naša orjentacija je napadačka, nećemo menjati ono što daje rezultat i pokušaćemo da što pre rešimo pitanje pobednika – izjavio je Lalatović na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.
On je dodao da ima na raspolaganju sve igrače, osim Mamadu Mbođa, koji ima povredu pete.
Na pitanje da li ima poseban motiv zbog uvreda sa tribina koje je dobio u jesenjem delu sezone, iako je prethodno vodio Kruševljane.
-Poseban motiv nam nije potreban, za to što se desilo najmanje su krivi igrači Napretka. Mi ćemo maksimalno ući u meč, igraču moraju da daju 120 odsto i zna se, idemo na pobedu, ko god nam je rival na našem stadionu.
Lalatović je ocenio da Napretak prema kvalitetu tioma zaslužuje bolju poziciju na tabeli.
-Imaju sjajne pojedince, pet-šest igrača koji su duže na okupu i mogu da naprave problem svakom timu. Posebnu pažnju moramo da obratimo na Trujića i Ibrahimu – zaključio je ZVezdin trener.
Najiskusniji Zvezdin prvotimac Savo Pavićevic takođe očekuje pobedu.
-Napredak je dobra ekipa, pozicija na tabeli nije realna, a nisu imali ni sreće na nekim prethodnim utakmicama. Mi molramo da budemo pravi, da ginemo na terenu, dobijemo svaki duel i rešimo meč u našu korist – poručio je Pavićević.
Utakmica 20. kola fudbalske Superlige Srbije između Crvene zvezde i Napretka igra se sutra od 18 sati.
Povezana vest:  Aju: Odlazim iz Marseja