vladan milojevic trener cukaricki

Milojević: Tabela pokazuje ko je favorit

Trener fudbalera Čukaričkog Vladan Milojević izjavio je danas da je prema poziciji na tabeli „jasno“ ko je favorit u predstojećoj prvenstvenoj utakmici sa Partizanom. 
-Dolazi nam Partizan, očekujem lep ambijent na našem stadionu. Ne bih trošio reči na Partizan, oni su lideri na tabeli i znamo da će doći da igraju otvoreno. Ne treba razmišljati o tome ko je favorit u predstojećem duelu, to je jasno prema poziciji na tabeli – rekao je Milojević na konferenciji za novinare u Beogradu. 
Fudbaleri Čukaričkog u nedelju od 17 časova igraju protiv Partizana, utakmicu 20. kola Super lige Srbije. Partizan je prvi na tabeli sa 46 bodova, a Čukarički je treći sa 10 bodova manje. 
-Obe ekipe gaje otvoreni stil i napadački fudbal. Ovo bi trebalo da bude praznik za Čukaricu, kao i uvek kad se igra bilo koja utakmica na Banovom brdu, a ne samo protiv Zvezde i Partizana. Mojoj ekipi ne nedostaje motiva, nadam se da će obe ekipe odigrati dobru utakmicu I da će fudbal pobediti – rekao je Milojević. 
Kapiten Čukaričkog Igor Matić ima probelma sa povredom i uoči utakmice znaće se da li će biti u sastavu, dok će zbog suspenzija meč propustiti Ivan Todorović i Lukas Pjasentin. 
-Partizan jako dobar kolektiv, u svakoj utakmici ima nekog pojedinca koji ‘iskoči’ i može da reši utakmicu. Ne znam šta može da reši utakmicu, jedan detalj, jedan prekid ili loš dan jedne od ekipa – rekao je Milojević. 
Fudbaler Čukaričkog Nenad Mirosavljević rekao je da će njegova ekipa pokušati da iznenadi favorita. Mirosavljević u utakmicu protiv svog bivšeg kluba ulazi posle dva postignuta gola protiv Voždovca, u Kupu Srbije (2:0). 
-Partizan naravno jeste favorit, tabela dovoljno govori. Oni su u usponu forme, ali mi imamo pravo na nadu. Želimo da se nadigravamo I da vidimo ko je bolji na našem terenu, nećemo izaći sa belom zastavom – rekao je Mirosavljević. 

Povezana vest:  Hanover u finišu srušio šampiona