Trener Čukaričkog Milan Lešnjak rekao je danas da očekuje tešku utakmicu protiv Vojvodine u šestom kolu Super lige Srbije i dodao da će njegovi fudbaleri pokušati da ostvare drugu prvenstvenu pobedu u sezoni.

-Vojvodina je uz Crvenu zvezdu u prvih pet kola pokazala najviše u domaćem prvenstvu, stoga očekujem tešku utakmicu. Oni su izuzetno disciplinovana, jaka i kvalitetna ekipa, ali mi ćemo u nedelju na Banovom brdu pružiti naš maksimum i pokušati da pobedimo – rekao je Lešnjak novinarima na Banovom brdu.

Čukarički će u nedelju na Banovom brdu dočekati Vojvodinu u utakmici šestog kola Super lige Srbije.

-Ekipa im se nije bitno promenila od prošle sezone, gotovo na svim pozicijama imaju jedne od kvalitetnijih igrača u ligi. Naša prednost sigurno može da bude njihov umor, jer je velika većina igrača igrala na gotovo svim utakmicama od početka, kako u UEFA takmičenjima, tako i u prvenstvu – rekao je Lešnjak.

-S druge strane, imaju i igrače koji su imali manje prostora i približnih su kvaliteta, pa će sada sigurno želeti da se dokažu i s te strane ne očekujem olakšavajuću okolnost – dodao je on.

Povezana vest:  Zidan traži od navijača da ne zvižde Bejlu

Lešnjak je kazao da se kapiten Čukaričkog Igor Matić oporavio od povrede ledja i da će biti spreman za utakmicu s Vojvodinom, dok je neizvestan nastup desnog beka Nikola Janković i veznog fudbalera Asmira Kajevića.

-Matić je spreman za meč, dok je Kajević i dalje problematičan, kao i Janković za kog do utakmice nećemo znati da li će igrati – rekao je Lešnjak.

Povezana vest:  Jorgačević povređen, Brkić na golu

Golman Čukaričkog Nikola Petrić kazao je da će on i njegovi saigrači protiv Vojvodine pružiti maksimum i pokušati da ostvare pobedu.

-Oni su izuzetno kvalitetna ekipa, prijatno su iznenadili na početku ovog prvenstva. Sigurno će biti teško i ukoliko mi ne pružimo maksimum sigurno nećemo odigrati na onom nivou na kom želimo. Mi ćemo pokušati da odigramo najbolje što znamo kako bismo ostvarili pobedu – rekao je Petrić.

Povezana vest:  Nemanja Matić najbolji srpski fudbaler u 2014. godini

On je dodao da bi mnogi igrači po igri i zalaganju na terenu trebalo da se ugledaju na kapitena Matića.

-Matić s 35 godina igra na takvom nivou da bi dosta njih trebalo da se ugleda na njega. On je jedan od najkvalitetnijih igrala u ligi. Ipak, za utakmicu protiv Vojvodinde nije samo on bitan, već ekipa. Da li će biti u timu za meč protiv Vojvodine će odlučiti trener – rekao je Petrić.

Utakmica šestog kola Super lige Srbije izmedju Čukaričkog i Vojvodine igraće se u nedelju od 20.00 na Banovom brdu, a ulaz na Istočnu tribinu je besplatan.