stevan joveticJovetić: Nadam se da kazna neće biti velika

Crnogorski reprezentaitvac Stevan Jovetić rekao je danas da se nada da kazna Evropske fudbalske unije (UEFA) zbog prekida kvalfikacione utakmice sa Rusijom u Podgorici neće biti velika.
-Razočaran sam. Mislim da nam ovo nije trebalo. Izašli smo I pružili maksimum, odbranili penal, ali šta reći posle ovakvog meča. Kod drugog prekida je neki novčić ubačen. Rusi kao da su čekali da se nešto desi, jer im je rečeno na poluvremenu da ukoliko se dogodi i najmanji incident da prijave sudiji – rekao je Jovetić, a prenose crnogorski mediji.
-Najviše ćemo mi da ispaštamo… Nadam se da kazna neće biti ogromna – dodao je on.
Fudbalski savez Rusije (RFU) najavio je danas da će UEFA-i podneti žalbu zbog prekida utakmice u Podgorici.
Utakmica između Crne Gore i Rusije prekinuta je u 67. minutu, pri rezultatu 0:0, i nije nastavljena zbog niza incidenata.
Prvi incident, nakon kog je usledio polučasovni prekid, se dogodio na samom početku utakmice, kada je golman Rusije Igor Akimfejev pogođen bakljom u glavu.
Sudija i delegat su saopštili da će utakmica biti trajno prekinuta ukoliko ponovo dođe do najmanjeg incidenta, što se i dogodilo u 67. minutu, kada je Dimitri Kombarov arbitru prijavio da je pogođem tvrdim predmetom sa tribina.
To je bila utakmica petog kola Grupe G u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj.

Povezana vest:  Keirison otišao iz Barselone na pozajmicu u Kruzeiro