dejan radonjic cz megaRadonjić zadovoljan igrom i pristupom meču protiv Mege

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je zadovoljan igrom i pristupom njegovih košarkaša večerašnjoj utakmici protiv Mega Leksa, u prvom kolu Superlige Srbije.
-Mislim da smo igrali odlično i da smo ozbiljno pristupili utakmici. Mega je odličan tim, jači nego dok je trajalo takmičenje u ABA ligi. Trebalo nam je malo vremena da obezvredimo njihov napadački potencijal. Uspeli smo to da uradimo, iako smo igrali sa manjom rotacijom – rekao je Radonjić na konferenciji za novinare.
Košarkaši Zvezde pobedili su večeras Mega Leks sa 107:83 u utakmici prvog kola Superlige Srbije.
-Na početku utakmice odigrali smo slabije u odbrani. Mega je igrala odlično i koristila sve situacije da poentira. Njihov kvalitet je igra u tranziciji i na veliki broj poena. Mi smo u tom delu u napadu držali kontrolu. U nastavku smo popravili odbranu i nastavili dobro da igramo u ofanzivi. Pogodili smo par šuteva spolja, a dobrom igrom u kontranapadu napravili smo prednost i slavili – dodao je Radonjić.
-Dobro je što smo odigrali ovako dobar meč, ali nije nam ovo prvi put da igramo u nekompletnom sastavu. Bilo je mnogo situacija tokom sezone kada smo reagovali kvalitetno i u ovakvim i sličnim situacijama – naveo je on.
Večeras u timu zbog povreda nije bilo Markusa Vilijamsa i Branka Lazića, a trener Zvezde rekao je da se nada da će u utorak na treningu imati kompletnu ekipu.
-Koncentrišemo se na povratak povređenih igrača u trenažni proces, a sve ono što smo da sada napravili želimo da iskoristimo i u narednim utakmicama – rekao je Radonjić.
Zvezdu je večeras do pobede predvodio centar Boban Marjanović sa 25
poena i 11 skokova.
-Odigrali smo dobar meč. Prva četvrtina i prvo poluvreme nisu bili baš toliko sjajni, ali na kraju smo popravili odbranu i pružili dobru partiju. Mega ima mladu i veoma dobru ekipu, ali smo odigrali dobro – rekao je Marjanović.

Povezana vest:  Hodžson: Neće biti problema sa Junajtedom zbog Runija