simo krunic

Krunić traži način da Jagodina ne izgubi u Kruševcu

Trener fudbalera Jagodine Simo Krunić rekao je danas da njegova ekipa mora da nađe način da se vrati neporažena s meča s Napretkom u Kruševcu. 
-Probali smo tokom ove pauze da oporavimo neke igrače i dodatno ih ojačamo. Poslednju prvenstvenu utakmicu smo izgubili i moramo da tražimo način da te bodove vratimo – rekao je Krunić na konferenciji za novinare. 
Utakmica 21. kola Super lige Srbije između Napretka i Jagodine igra se u Kruševcu u subotu u 15.30. Jagodina je osma na tabeli 27 bodova, dok je Napredak na 12. Poziciji sa sedam bodova manje. 
-Svesni smo da je Napredak dobra ekipa i da nije na mestu koje zaslužuje. Mi moramo da gledamo sebe i nađemo način da ostvarimo povoljan rezultat i da se iz Kruševca vratimo neporaženi. To bi nam bio dodatni impuls – rekao je Krunioć. 
Jagodina je ostala bez dva igrača, jer je Vuk Mitošević otišao na pozajmicu, a Ivan Cvetković je pred početak drugog dela prvenstva otišao u Kazahstan. 
-Imamo dovoljan broj igrača, imamo mlade igrače koji zaslužuju I koji će dobiti priliku da pokažu šta mogu u preostalih deset utakmica u prvenstvu. Moramo shvatiti da ne može nijedna utakmica da se dobije bez maksimalnog angažovanja svih 11 igrača. Znam da su oni svesni toga i ja sam zadovoljan njima – izjavio je Krunić. 
Fudbaler Jagodine Nikola Popara rekao je da njegove igrače ne sme da zavara pozicija Napretka na tabeli. 
-Ko se bude više borio, na kraju će slaviti. Poštujemo ekipu Napretka i ne treba da nas zavara njihova pozicija na tabeli. Imaju kvalitetnu ekipu. Mislim da mi možemo da pobedimo bilo koga, jer smo dobra ekipa – naveo je Popara. 

Povezana vest:  Terzić potvrdio prodaju Grujića Liverpulu